O NAMA

Sve informacije i detalje o najmu možete dobiti upitom na mail eurodom@eurodom.com.hr ili pozivom na telefon 031 445 338.

ONLINE upit za najam

ONLINE upit za naplatu parkinga
Skip Navigation LinksNaslovnica  >  O nama

O nama

Poslovno trgovački centar Eurodom prostire se na 85.000 m2 u samom središtu grada Osijeka.
Sastoji se od tri konceptualno različita objekta - Poslovnog, Trgovačkog i Kulturnog centra, koji zajedno predstavljaju jedinstvenu suvremenu građevinsku cjelinu smještenu na razmeđi starog središta Osijeka i njegovog modernog dijela. Trgovački centar čini 80 trgovačkih i 16 ugostiteljskih sadržaja, Poslovni centar uključuje visokokvalitetne uredske prostore različitih veličina, Kulturni centar se proteže se na 4.500 m2. Cijelim prostorom dominiraju dva spojena poslovna tornja, tzv. osječki blizanci s 12 katova, a parking je osiguran u garaži s 800 parkirnih mjesta.
Eurodom karakterizira idealna gradska lokacija i prometna povezanost, unutar grada lokalnom mrežom prometnica i tramvajskom mrežom te odlična prometna povezanost sa svim mjestima Slavonije, Baranje, BiH, Vojvodine i Mađarske.
Pri gradnji Eurodoma poštovani su najviši urbanistički, estetski i kvalitativni standardi. Svojom jedinstvenom ponudom Eurodom ima za cilj obogatiti život Osijeka kao i cijele regije.

Eurodom je gradu Osijeku donio novu vizuru te postao nezaobilazan motiv razglednica grada. Vjerujemo kako će novi "grad u gradu" postati novo i glavno okupljalište građana Osijeka i kao i svih njegovih posjetitelja.

Osnovni podaci o Društvu:
Sjedište tvrtke: Vukovarska 31, 31 000 Osijek
Registrirana na Trgovačkom sudu u Osijeku, pod brojem Tt-08/38-3
MBS: 030073577
Mail:eurodom@eurodom.com.hr